108645D7-C43B-433D-8540-60AC6B243593

Beställning

För att beställa så skriver ni en förfrågan och skickar mig på info@mybakat.se. Jag återkommer med svar, förslag och pris inom 1-2 arbetsdagar. För att lättare kunna ge ett snabbt och bra svar så behöver jag veta vilket datum det gäller, vilket/vilka bakverk ni önskar er, till ungefär hur många beställningen är till och eventuella allergier. Om det gäller en tårta vill jag också gärna veta era önskemål om hur ni vill att den ska se ut och smaka.  

Om ni har en tydlig idé av vad ni önskar er så får ni gärna skicka med bilder. Jag vill dock inte exakt återskapa någon annans design men ger gärna förslag på någonting liknande - så får du en helt unik och personlig tårta. Vi kommer överens om utseendet tillsammans och jag skickar gärna en skiss om du vill (som inte förbinder dig till något köp). Om än vi har en skiss och grundplan så är skaparprocessen levande så  viss konstnärlig frihet uppskattas (t.ex. gällande placering av någon detaljdekor) - allt för att tårtan ska bli så fin som möjligt. Ni får såklart även gärna ge mig helt fria händer.

Då jag arbetar ensam kan jag endast ta ett begränsat antal bokningar per vecka/helg - preliminärboka därför gärna så snart ni vet vilket datum som är aktuellt för att säkerställa att jag kan ta emot er beställning. Som förhållningspunkt är annars att din förfrågan bör komma senast två veckor innan datumbokningen. Men ibland har jag möjlighet att ta emot en beställning inom kortare tid så det går alltid bra att fråga.

Avhämtning/Leverans

Vi kommer överens om när bakverken ska hämtas alternativt levereras. Leverans sker i mån av tid så fråga om detta är möjligt i god tid med din förfrågan. Inom tullarna fast pris 750kr. I övrigt 500kr per påbörjad timme tur och retur.

Betalning

När alla detaljer är bestämda sammanställer jag en faktura och skickar er via mejl för förskottsbetalning – senast fem dagar innan avhämtning/leverans.

Vid beställningar över 5000 kr betalas 10% av beställningens slutsumma då beställningen är sammanställd och resterande summa senast fem dagar innan avhämtning/leverans. Vid eventuell avbokning fås denna delsumma endast tillbaka om avbokningen sker senast 45 dagar innan avhämtning/leverans (se mer under villkor).

Villkor

Alla beställningar ska vara fullt betalda senast fem dagar innan avhämtning/leverans för att beställningen ska fullföljas. 

Det går bra att göra en preliminärbokning i förväg för att säkerställa en plats för din beställning. Vid en preliminärbokning behöver jag senast 45 dagar innan datumbokning veta antal bitar för tårtan och övriga detaljer.

Vid beställningar över 5000 kr betalas 10% av slutsumman vid bokningstillfället som deposition och resterande summa ska vara betald senast 5 dagar innan avhämtning/leverans. Om avbokning sker minst 45 dagar innan avhämtning-/leveransdatum återfås denna deposition. Vid avbokning senare än 45 dagar innan betalas depositionen ej tillbaka.

Om ni skulle behöva avboka er tårta senare än sista betaldatum finns det eventuell möjlighet till delåterbetalning beroende på hur långt jag kommit i arbetet med er beställning.

Skulle jag själv drabbas av sjukdom eller p.g.a. annan oförutsedd händelse behöva avboka er beställning återbetalas hela summan för er bokning.

Frakt & Förvaring

Bakverken hämtas på avtalad tid på adress Molnsätra Gård 4 i Kallhäll. Tårtor är packade i en tårtkartong och ni ansvarar för tårtans hantering under transport och vid anländandet. 

Ni fraktar tårtan bäst genom att låta den stå på ett plant underlag (ej i ett lutande säte), t.ex. i bagageutrymmet på gummiunderlag eller liknande för att undvika att kartongen lätt glider, alternativt med en medpassagerare som kan hålla tårtan under frakten.

Väl framme behöver tårtan förvaras i en kyl fram till ca 30-40 min innan servering. Tänk på att det inte finns någonting annat i kylen med väldigt stark doft som tårtan kan ta smak utav. 

Mybakat ersätter ej tappade tårtor eller felhanterade tårtor/bakverk.