108645D7-C43B-433D-8540-60AC6B243593

Beställning

För att beställa så skriver ni en förfrågan och skickar mig på info@mybakat.se. Jag återkommer med svar, förslag och pris inom 1-3 arbetsdagar. För att lättare kunna ge ett snabbt och bra svar så behöver jag veta vilket datum det gäller, vilket/vilka bakverk ni önskar er, till ungefär hur många beställningen är till och eventuella allergier. Om det gäller en tårta vill jag också gärna veta era önskemål om hur ni vill att den ska se ut och smaka.  

Om ni har en tydlig idé av vad ni önskar er så får ni gärna skicka med bilder. Jag vill dock inte exakt återskapa någon annans design men ger gärna förslag på någonting liknande - så får ni en helt unik och personlig tårta. Vi kommer överens om utseendet tillsammans och jag skickar gärna en skiss om ni vill (som inte förbinder till något köp). Om än vi har en skiss och grundplan så är skaparprocessen levande så viss konstnärlig frihet uppskattas - allt för att tårtan ska bli så fin som möjligt. Ni får såklart även gärna ge mig helt fria händer.

Då jag arbetar ensam kan jag endast ta ett begränsat antal bokningar per vecka/helg - preliminärboka därför gärna så snart ni vet vilket datum som är aktuellt för att säkerställa att jag kan ta emot er beställning. Som förhållningspunkt är annars att din förfrågan bör komma senast tre veckor innan datumbokningen. Men ibland har jag möjlighet att ta emot en beställning inom kortare tid så det går alltid bra att fråga.

Avhämtning/Leverans

Vi kommer överens om tid för när bakverken ska hämtas alternativt levereras.

Leverans för mindre tårtor sker i mån av tid så fråga om detta är möjligt i god tid i samband med din förfrågan. 

Inom tullarna fast pris 750kr. I övrigt från 500kr per påbörjad timme tur och retur.

Vid leverans ansvarar jag för att tårtan levereras i enlighet med god livsmedelshantering. Jag har kontakt med festlokal/ansvarig på plats och säkerställer att det finns plats i kyl om det behövs, samt överlämnar information om tårtans konstruktion, hantering samt hur den bör skäras upp enligt planerat bitantal.

Betalning & Betalningsvillkor

När vi kommit överens om alla detaljer sammanställer jag en faktura som ska betalas senast sju dagar innan avhämtning/leverans. Fakturan skickas via mail om inget annat avtalas

Vid större beställningar (över 5000 kr) betalas 20% av beställningens slutsumma då beställningen är sammanställd och resterande summa senast 14 dagar innan avhämtning/leverans. Vid avbokning fås denna delsumma endast tillbaka om avbokningen sker senast 60 dagar innan avhämtning/leverans. Vid avbokning senare än fjorton dagar innan avhämtning/leverans debiteras fullt pris. Detta pga att jag endast kan ta ett begränsat antal större beställningar per vecka/helg och kan ha behövt tacka nej till andra för ert datum. 

Skulle jag själv drabbas av sjukdom eller p.g.a. annan oförutsedd händelse behöva avboka er beställning återbetalas hela summan för er beställning.

Villkor för Företag

För företag går det bra att beställa mot faktura m 30 dagars betalningsvillkor. 

 

 

Frakt & Förvaring

Om tårtan ej ska levereras så hämtas bakverken på avtalad tid på adress Molnsätra Gård 4 i Kallhäll. Tårtorna är packade i en tårtkartong och ni ansvarar för tårtans hantering under transport och vid anländandet. 

Ni fraktar tårtan bäst genom att låta den stå på ett plant underlag (ej i ett lutande säte), t.ex. i bagageutrymmet på gummiunderlag eller liknande för att undvika att kartongen lätt glider.

Väl framme behöver tårtan förvaras i en kyl fram till ca 45-60 min innan servering. Tänk på att det inte finns någonting annat i kylen med väldigt stark doft som tårtan kan ta smak utav. 

Mybakat ersätter ej tappade tårtor eller felhanterade tårtor/bakverk.